Clublijn Jako

Nu het seizoen op gang is getrokken beginnen de vragen naar de kledinglijn en levering van de bestelde goederen binnen te sijpelen. Daarom deze update.
 
Voor leden die al een bestelling hebben gedaan -op de eerste pasdag of nadien op een alternatieve manier- zullen de bestelde goederen normaal geleverd worden ter gelegenheid van de “seizoensopening” op zaterdag 9 augustus. De mensen van My-team, onze leverancier, zullen dat in goede banen proberen te leiden samen met Martine Deburchgrave.
Er kunnen uiteraard altijd dingen verkeerd gaan of over het hoofd zijn gezien, dus als er zaken niet of verkeerd zouden zijn is het best dat u dat daar onmiddellijk signaleert en afspraken rond maakt.
 
Alleszins is het tot die datum niet meer mogelijk nog bestellingen te doen via mail of andere weg.
Leden die nog iets willen bestellen kunnen dit op zaterdag 9 augustus op de club tussen 15u00 en 17u00. De goederen die dan besteld worden zullen -meestal- ook nog voor 1 september geleverd worden.
 
Via Kledinglijn -  kan u alvast eens een kijkje nemen naar wat we samen met My-team aanbieden.
Denk erom; elk lid krijgt 1 trainingsvest gratis met dank aan onze de sponsors Stenabo, Fietsen Saman, Guy Haest en Den Deugeniet.
 
In de loop van het seizoen kan u nog doorlopend online bestellen via een webtool die later ter beschikking komt.
 
Wij wensen u alvast een fijn seizoen in onze nieuwe cluboutfit en accessoires.
Het bestuur.

Plaats een reactie
*
*

 
 
Terug naar boven