Info Way To Play

28 november 2018

 

Zoals u misschien al weet geven wij op vrijdagavond techniektrainingen op het kunstgrasveld van Gooreind VV. We richten ons hier op 2 leeftijdscategorie├źn: spelers met geboortejaar 2010-2013 (WTP Junior) en spelers met geboortejaar 2006-2009 (WTP Professional). 

Bij WTP Junior geven we training op het niveau van de spelers. Op die manier kunnen zij op hun eigen tempo de technieken aangeleerd krijgen. Bij WTP Professional werken we met cyclussen waarbij de cyclussen zodanig op elkaar zijn afgestemd zijn dat ze telkens verder bouwen op de voorgaande. Alle spelers starten daar in cyclus 1 en kunnen zich via de verschillende leerprocessen omhoog werken naar cyclus 4. 

Via deze weg brengen we er u graag van op de hoogte dat de inschrijven voor de sessie van het voorjaar 2019 gestart zijn. U kan uw zoon/dochter inschrijven viahttps://www.waytoplay.be/nl/inschrijvingen/technische-training . Hou er rekening mee dat de plaatsen beperkt zijn. Schrijf dus tijdig in.

Voor een eerste deelname aan WTP Junior betaalt u 150 euro/10 trainingen inclusief een volledig trainingspakket. Vanaf een tweede deelname betaalt u maar 120 euro/10 trainingen.

Voor een eerste deelname aan WTP Professional betaalt u 165 euro/12 trainingen inclusief een volledig trainingspakket. Vanaf een tweede deelname betaalt u maar 135 euro/12 trainingen


Een overzicht van de geplande trainingsdata kan u terugvinden ophttps://www.waytoplay.be/nl/locaties-overzicht door bij Gooreind op Junior of Professional te klikken. Komt vrijdagavond niet goed voor u uit, bekijk dan zeker ook even de andere locaties op die webpagina.

Indien u hierover nog vragen heeft, geef ons dan zeker een seintje.Met vriendelijke groeten


Elke Janssen

Verantwoordelijke Administratie
Technische voetbalschool Way To Play vzw
+32 (0)488/76.10.88 l www.waytoplay.be l info@waytoplay.be 
Hoewel sommige uitslagen en de rangschikking anders doen vermoeden, zijn wij als Bestuur heel tevreden over het afgelopen… Meer >
 

Info werken Sportpark

08 april 2019
Betreft de werken aan de parking van het Sportpark volgende mededeling: van 24 tot en met 26 april zal de parking geasfalteerd… Meer >
 
Terug naar boven