Sportief beleid 2019-2020

14 april 2019
Hoewel sommige uitslagen en de rangschikking anders doen vermoeden, zijn wij als Bestuur heel tevreden over het afgelopen seizoen.

Het enthousiasme van de jonge spelersgroep, hun inzet, hun leergierigheid en de manier waarop zij enorme stappen voorwaarts hebben gezet in hun ontwikkeling als voetballer, verdient onze sympathie en waardering.

In het belang van de Club en ook in het belang van deze spelersgroep zelf, is het evenwel noodzakelijk om keuze’s te maken en (moeilijke) beslissingen te nemen naar volgend seizoen toe.
Zo nemen wij op het einde van dit seizoen met respect en dankbaarheid afscheid van Copain Kortland en Tom Van Hees, respectievelijk T1 en T2.

Volgend seizoen worden Eric Van den Broeck en Gunther Mouws de nieuwe T1 en T2.
Zij zullen verder werken met de huidige spelersgroep, aangevuld met ervaren spelers zoals o.a. Lorenz Aerts, Joeri Mols, Frederik Steurs, Koen Verheyen, Michiel Van Hooydonck en Maxim Van Hoydonck.
Ook Sam Vorsselmans, Dimitri Straetmans, Niels Van Tendeloo, Lorenzo Loos en Seven Ibus vervolledigen, samen met de huidige spelers, de A-kern.
Het is duidelijk dat de concurrentie heel zwaar zal zijn maar als de ambitie hoog is, dient ook het potentieel aan talent evenredig te zijn.

De leden van de Sportieve Advies Raad hebben prachtig werk geleverd en een mix van ervaring en jeugdig talent samen gebracht.

Belangrijk daarbij is dat zowat alle spelers van de A-kern hun opleiding bij K.GVV genoten hebben en/of in Gooreind woonachtig zijn.
Ook het trainersduo wordt gevormd door twee K.GVV-iconen waardoor de benaming ‘familieclub’ meer dan ooit op onze vereniging van toepassing is.

Groeien doen we samen en groeien zullen we !


 
1. Initiatief: Het Bestuur heeft een overeenkomst afgesloten met een professionele fotostudio om onze spelers op foto vast te leggen.… Meer >
 
 
Terug naar boven