Greenkeepers



De voorbereiding van de verschillende ploegen die begonnen is half juli, is bijna voorbij en het nieuwe seizoen kondigt zich aan.

De kleedkamers onder de kantine hebben de afgelopen maand een make-over gekregen met nieuwe douches en betegeling. Al onze spelers zullen zich in optimale omstandigheden kunnen verfrissen na een match of training.

Wat evenwel voor de spelers nog belangrijker is, is de staat van de terreinen waarop zij zullen voetballen. Eén blik op beide velden stelt iedereen gerust: ze liggen er weer enorm goed en mooi bij! De voorbereiding tot dit resultaat begint evenwel al in mei na het afsluiten van de competitie.
De groene technische staf, wij noemen ze ‘Greenkeepers’, hebben de afgelopen maanden opnieuw prachtig werk geleverd. Als speler of neutrale toeschouwer kun je dat allemaal normaal en logisch vinden, in praktijk is dat niet zo vanzelfsprekend: uren wellen; uren maaien, uren belijnen en vooral veel uren sproeien! Het onderhoud van de terreinen, heel het jaar door trouwens, is heel arbeidsintensief en vergt bovendien veel kennis en ervaring.
Gelukkig hebben wij binnen onze Club drie personen die daar alles over weten en die er, zoals elk jaar, opnieuw in geslaagd zijn om beide terreinen om te toveren tot een 'groen biljartlaken’ waarop het heerlijk en plezant voetballen is. Mogen wij u vragen om onze drie Greenkeepers een effectief schouderklopje te geven zodra u hen terug ziet:
Frans Francken, Jef Lippens en Boudewijn Bogaerts!

Hartelijk dank en proficiat met uw geleverde werk mannen!
 

Plaats een reactie
*
*

 
 
Terug naar boven