Verkiezing Speler van het Seizoen

26 augustus 2019
www.gooreindvv.be
Beste supporters,

Woensdag start om 20u voor ons eerste elftal het nieuwe voetbalseizoen thuis tegen Wildert. Allen op post!

Met het nieuwe seizoen is er ook een oud initiatief van onder het stof gehaald, namelijk de verkiezing van de ‘Speler van het Seizoen’.
En daarvoor rekenen wij ook op de hulp van onze trouwe supporters.
Na elke wedstrijd (thuis en uit) zal Pierre Speltincx een 20-tal supporters uitnodigen om een formuliertje in te vullen en daarop 3 spelers respectievelijk 3, 2 en 1 punt(en) te geven.

Ook de spelers en stafleden zullen dat doen en op het einde van het seizoen zal de speler met het hoogst aantal behaalde punten de trofee ‘Speler van het Seizoen’ in de wacht slepen. De uitreiking zal gebeuren tijdens een feestavond in onze kantine waarop ook alle supporters welkom zijn.

De punten van de supporters zullen voor 50% meetellen in het totaal, die van de staf voor 25% en die van de spelers zelf ook voor 25%.

De supporters hebben dus een belangrijk aandeel in deze verkiezing.
Supporters die zich geroepen voelen om mee hun stempel te drukken op deze verkiezing mogen zich wenden tot Pierre. Doen!

Ook bij de Reserven A, B en C zal een ‘Speler van het Seizoen’ verkozen worden maar daar wordt de stemming beperkt tot de spelers en staf. De uitreiking vindt ook plaats tijdens het slotgala.

Wij wensen onze spelers en supporters een topseizoen!


 
Beste ouder,   Zie uitleg in bijlage over de prijzen van de zomerkampen (4-daags en 5-daags). Dit stond niet vermeld in de… Meer >
 

Dank U !!!

17 maart 2020
 
Beste leden, sympathisanten,  Uitzonderlijke situaties vragen om uitzonderlijke maatregelen. Via de KBVB kregen we… Meer >
 

Clubkleding 2020

01 maart 2020
Vooraf aan het seizoen 2020-2021 krijgen alle spelende leden een nieuwe outfit d.w.z. clubvest, trainingbroek en clubkousen. Er zullen… Meer >
 
Terug naar boven