Beloften K.GVV houden goed stand tegen SK Sint-Niklaas !

SK Sint-Niklaas
U21
11-10-2017
2-2

In het kader van onze verdere talentontwikkeling werd vastgelegd om dit seizoen een vijftal wedstrijden te organiseren voor spelers t.e.m. 20j. De eerste wedstrijd werd woensdag 11 oktober gespeeld op Sportkring Sint-Niklaas, een club spelend in de 2de amateurklasse en met een schitterende accommodatie als thuishaven. Ook onze ontvangst en begeleiding voor en na de wedstrijd getuigde van echte topklasse. De selectie van Sint-Niklaas bestond uit spelers van U19 en U17 nationaal en een testspeler (van Anderlecht nota bene).

 

De wedstrijd, gespeeld op een kunstgrasveld, onder leiding van een prima scheidsrechter en onder het toeziend oog van onze T1 en T2, begon voor onze jongens wat aarzelend. Het was even wennen aan de hoge snelheid van uitvoering, maar al snel kwamen ze meer en meer in de wedstrijd wat zich o.a. uitte in goed combinatiespel en enkele mooie aanvallen met kansen tot gevolg. Gedurende een half uur waren we zeker de evenknie van Sint-Niklaas. Zelfs meer, want de eerste helft werd afgesloten met een 0-2 voorsprong. In de tweede helft werd het lastiger om het hoge tempo en combinatievoetbal van Sint-Niklaas te evenaren. Zij namen de bovenhand wat uiteindelijk resulteerde in een 2-2 eindstand. We namen graag de felicitaties van de tegenpartij in ontvangst voor het geleverde spel, zeker in de eerste helft. 

 

Kortom, op alle gebied een leerzame en zeker geslaagde oefenwedstrijd. Vanwege de ganse begeleidende staf, onder leiding van Piet, geassisteerd door Danny en afgevaardigde Luc, wensen we onze spelers evenveel succes toe in de volgende beloftenwedstrijden. We bedanken tevens onze supporters!

 

Opm.: vermits deze wedstrijd laattijdig werd vastgelegd, was er niet meer de mogelijkheid om ze aan te kondigen op de website. 

 

Verslagen

Terug naar boven