Beloften verliezen hun laatste wedstrijd tegen U19 van RBC!

U21
RBC U19
21-03-2018
1 - 7

In het kader van onze verdere talentontwikkeling werd woensdagavond de vierde en tevens laatste wedstrijd van onze Beloften gespeeld tegen U19 van RBC uit Nederland. Gelegenheidsscheidsrechter Juan, die zijn taak voortreffelijk ter harte nam, zag samen met de begeleidende staf een goed spelend RBC, zowel collectief als individueel. Het jonge elftal bracht in de eerste helft constant aardig combinatievoetbal op de mat met meerdere doelkansen tot gevolg, doch vaak stuitend op onze attente doelman. Meer zelfs, het was Gooreind dat op voorsprong kwam. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld, waarbij Gooreind na een tijdje beter in de wedstrijd kwam. In de slotminuten scoorde RBC nog twee keer wat leidde tot een eindstand van 1-7. RBC was een sportieve en goede sparringpartner, met de afspraak dat ze ons in de voorbereidingsperiode van volgend seizoen graag ontvangen.

 

Wederom een leerzame en geslaagde oefenwedstrijd, met dank aan RBC. Vanwege de ganse begeleidende staf wensen we onze spelers te bedanken voor hun engagement en prestaties in de vier Beloftenwedstrijden. We bedanken tevens onze supporters die steeds paraat waren om onze jongens aan te moedigen!

 

K. Gooreind V.V. is overtuigd van de meerwaarde van Beloftenwedstrijden en wenst in dit kader ook volgend seizoen verdere stappen te zetten.

 

Nogmaals dank aan allen!

 

Verslagen

Terug naar boven