Historie

K. Gooreind VV is een Belgische voetbalclub uit Gooreind (Wuustwezel) opgericht in 1933. De club is aangesloten bij de KBVB met stamnummer 3865 en heeft paars-wit als clubkleuren. K.Gooreind VV speelt momenteel in 4de Provinciale. Sinds het 75 jarig bestaan van de club in 2008, heet de club Koninklijke Gooreind Voetbal Vereniging (KGVV), waar iedereen van Gooreind trots op is.

 

In het begin van haar bestaan heeft KGVV op verschillende locaties een voetbalterrein ter beschikking gehad, maar speelde heel wat jaren achter de sigarenfabriek van Verellen tot de club haar definitieve adres vond aan de Eikendreef.

 

KGVV beschikt over een schitterende infrastructuur met 4 speelvelden, waaronder een kunstgrasveld (sinds einde 2014) en een gemeenteterrein.

De verdere uitbouw van de infra is in een finale fase dankzij de inspanningen van de gemeente en behelst naast een heraanleg van het gemeenteplein en de broodnodige parkeerplaatsen, een volledig sportcomplex met aangepaste voorzieningen voor athletiekvereniging (GAV) en Scouts en tenslotte de bouw van een sporthal.

 

K Gooreind VV is een bloeiende club met gezonde ambities, die kiest voor de doorstroming van eigen jeugd en daar bijzonder goed in slaagt. De vele vrijwilligers en de honderden enthousiaste leden maken deze warme club tot een fantastisch en efficiënt geheel.

Terug naar boven