Sportfotografie K.Gooreind VV

21 oktober 2019
1. Initiatief:
Het Bestuur heeft een overeenkomst afgesloten met een professionele fotostudio om onze spelers op foto vast te leggen. Wij willen hiermee al onze voetballers, trainers en afgevaardigden de kans geven om individueel en/of per ploeg een mooie sportieve herinnering aan te kopen.

2. Studio:
De praktische uitvoering is in handen van de firma Sportpictures uit Hoboken, te raadplegen via hun gelijknamige website. Zij zijn sinds meer dan 25 jaar op professionele basis bezig met (sport)fotografie en menige voetbalclubs maar ook tal van scholen horen tot hun klanten. Website:  http://www.sportpictures.be

3. Programmatie:
Er worden twee fotosessie’s voorzien op zaterdagen 16 en 23 november 2019, telkens tussen 8u30 en 14u00. De trainers en afgevaardigden van alle ploegen zullen hierover ingelicht worden en zorgen voor een correct verloop van de fotoshoot. Alle foto’s worden in de Socio genomen.

4. Individuele fotoshoot:
Van elke speler, trainer en afgevaardigde die zich aanbiedt, worden drie foto’s genomen. Er worden geen ploegfoto’s genomen maar op basis van ons ledenbestand en de informatie die wij verstrekken, worden wel digitale ploegfoto’s samengesteld door de fotostudio. Er is trouwens keuze om op één foto een individuele- en groepsfoto te verenigen. Via de website van Sportpictures kunnen zelf verschillende combinatie’s samengesteld worden.

5. Kosten:
Een gepersonaliseerde foto van 10x15 cm kost 4 euro, een formaat van 20x30 cm kost 15 euro. Grotere en kleinere foto’s zijn mogelijk en de foto’s kunnen ook op geschenken (muismatmok-sneeuwbol-sleutelhanger-sporttrofee- e.d.) afgedrukt worden. De Club ontvangt op alle aangekochte foto’s een commissie van 15% maar die korting wordt rechtstreeks overgedragen, via een ‘voucher’, aan alle spelers die één of meerdere foto’s kopen. U krijgt dus zelf 15% korting op uw bestelling! Betalingen kunnen via de Club verlopen maar uiteraard ook rechtstreeks online waar u de keuze heeft om te betalen met een creditkaart; bankkaart PayPal of QR-code.

6. Bestellingen:
Via de website maakt u een keuze en/of stelt u zelf uw foto samen, bijvoorbeeld al dan niet in combinatie met andere spelers of volledige ploeg. Om online te werken krijgt u een inlogkaart die per mail verstuurd wordt en waardoor u voortdurend toegang heeft tot de website om bestellingen, en eventuele nabestellingen, te plaatsen.
Uw bestellingen worden op de Club geleverd of bij u thuis binnen de 5 dagen.


 
Terug naar boven