Eindejaars brief 2018

www.gooreindvv.be



De feestdagen komen er aan, het jaar loopt op z’n einde en het voetbalseizoen is weeral halfweg... !
 

Natuurlijk gaat het snel maar dat is dan ook een huizenhoog cliché.

Minder cliché is de gang van zaken binnen onze voetbalvereniging. Nieuwe spelers, soms andere trainers en afgevaardigden, ouders en grootouders die inmiddels allemaal vertrouwd geraakt zijn met het Clubleven: het gaat wel eens op en neer maar toch: het komt allemaal goed !
 

De Jeugdwerking heeft duidelijk een nieuw elan in de Club gebracht en betekent een belangrijke meerwaarde voor alle jeugdploegen en iedereen die daarmee begaan is.

Nu al blijkt dat in verschillende jeugdploegen echte talenten zitten waarvan wij hopen dat ze bij onze Club blijven om er zich binnen dat ploegverband en die vriendenkring te amuseren, te leren en te groeien. Knap !
 

De Reserven B en de Veteranen zijn overduidelijk een hechte vriendengroep en onze Damesploeg torent daar zo mogelijk nog een dimensie bovenuit. Knap !
 

Evenveel sympathie, bewondering en waardering hebben wij voor onze jonge spelers van de A-kern. Zonder veel ervaring en tegen een wekelijkse ‘overmacht’ van spelers met meer gewicht en rijpere leeftijd, maken zij het hun tegenstrevers telkens moeilijk. De mooie 3-4 zege tegen Exc. Essen  was een verdiende en prachtige beloning.
Knap !
 

Dit seizoen wordt in de A-kern de basis gelegd voor latere overwinningen en successen. Wij willen dit proces versnellen door gericht en verstandig de ploeg te versterken, evenwel met behoud van zoveel mogelijk eigen jeugdspelers.
 

Deze ‘oefening’ wordt momenteel al gemaakt door een uitgebreide Sportieve Cel en we hopen daar halverwege de tweede seizoenshelft duidelijkheid en zekerheid in te hebben.

Als we de huidige A-kern een sportieve meerwaarde willen geven en als Club willen ‘groeien’ zoals beloofd tijdens de Algemene Ledenvergadering in juni 2018, vereist dit ook een extra financiële injectie in het spelerspotentieel. We zijn dit evenwel onze spelers, trainers, supporters, sponsors en hele achterban toch verschuldigd na de ‘magere’ jaren sinds de Renaissance in 2013 !
 

Los van alle sportieve en financiële wensen en perspectieven, hopen wij vooral dat al onze spelers; trainers en afgevaardigden in 2019 mogen genieten van leuke wedstrijden, mooie momenten en goede vriendschappen.
 

We begonnen en eindigen met een cliché, bewust en gemeend: prettige Feestdagen en Gelukkig Nieuwjaar !

 


Plaats een reactie
*
*

 
 
Terug naar boven